🛒 Gratis verzending vanaf 50 EUR (BE/NL/DE) 👑 +50 jaar vakmanschap in kwalitatieve, elegante baby- & kinderkleding 🇧🇪 Belgisch merk

Achter de schermen van GYMP

Geplaatst door Lena Bruggeman op

Benieuwd waar, hoe en door wie de collecties van GYMP elke dag tot leven komen? We gunnen jullie graag een blik achter de schermen om te ontdekken hoe onze kinderkledingcollecties gecreëerd worden!

Ontwerpfase

Het creatieve proces begint in onze ontwerpstudio, waar designer Kathleen en styliste Petra zich laten inspireren door vakbeurzen en door de laatste trends, als basis voor de nieuwe collectie. Seizoen na seizoen stellen zij onze collecties samen, waarbij ze zorgvuldig de zachtste stoffen en beste materialen selecteren. Het ontwerpen van unieke prints is ook een essentieel onderdeel van dit proces: samen met het team werkt graficus Maryam voor elke collectie opnieuw de mooiste GYMP-tekeningen uit.

De ideale pasvorm

Dan is het de beurt aan de 'ingenieurs' GYMP: onze patroonmaaksters Christel, Charlotte en Roos gaan aan de slag om de perfecte pasvorm te vinden zodat elke outfit in elke maat comfortabel zit en goed past.

 

Vakmanschap in actie

In ons atelier volgen dan de magische momenten waarop de stof tot leven komt onder de bendige handen van Dolores, Demi, Vicky, Prescillia, Annick en Marianne. Van het snijden van de stoffen tot het monteren van de kleding en het aanbrengen van alle toebehoren en versieringen. Hier wordt elk stuk met zorg en vakmanschap tot in detail afgewerkt.

 

Kwaliteitscontrole: elk detail telt

Bij GYMP dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Ons team zorgt ervoor dat elk kledingstuk aan de hoogste normen voldoet. Elk detail wordt geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat jullie kleintjes enkel de beste kwaliteit dragen!


Ouder artikel

close menu