🛒 Gratis verzending vanaf 50 EUR (BE/NL/DE) 👑 +50 jaar vakmanschap in kwalitatieve, elegante baby- & kinderkleding 🇧🇪 Belgisch merk

Baby checklist - essentials voor je pasgeboren baby

Geplaatst door Lena Bruggeman op

Eén van de spannendste momenten in een mensenleven is de geboorte van je eerste baby! Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op de komst van je kleintje, hebben we de ultieme babychecklist samengesteld. Van comfortabele rompers tot accessoires zoals babysokjes, we hebben alles op een rijtje gezet zodat je weet wat er zeker niet mag ontbreken in de garderobe van je kleintje.

De Little GYMP baby checklist: voor een warm welkom

1. Rompers en kruippakjes: onze rompers en kruippakjes zijn perfect voor de tere huid van je pasgeboren baby. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze items een perfecte mix van comfort en schattigheid.

2. Mutsjes: een must! Bescherm het hoofdje van je baby met onze vertederende mutsjes.

 

3. Babysokjes: ontdek de mooiste babysokjes, perfect voor je baby's eerste ontdekkingsreis.

 

4. Eerste setjes: maak de allereerste momenten onvergetelijk met onze prachtige outfits. Elke combinatie is met liefde samengesteld om die kostbare eerste foto’s nog specialer te maken. Mix & match onze verschillende items om schattige looks te creëren voor jouw pasgeborene.

 

We hopen dat deze babychecklist je helpt om goed voorbereid te zijn op de komst van je kleintje. Bekijk onze volledige Little GYMP collectie hier en geef je kleintje een warm welkom in stijl!

Little GYMP,
Made with Love,
Especially for You,
Enjoy and Cuddle
🤍

Ouder artikel Recenter artikel

close menu