🛒 Gratis verzending vanaf 75 EUR (BE/NL/DE/LU) 👑 +50 jaar vakmanschap in kwalitatieve, elegante baby- & kinderkleding 🇧🇪 Belgisch merk

Over GYMP

team

Al meer dan vijftig jaar zijn wij, de familie Anckaert, actief in textiel. Vanuit Desselgem groeide het borduurbedrijfje van oma Anckaert uit tot het merk GYMP, ondertussen een vaste waarde in baby- en kinderkleding. Met West-Vlaamse nuchterheid en ijver maken wij, broers en zus Geert, Jo (Yo!), Marianne en Pol, kwaliteitsvolle kinderkleding.

team

Vandaag zijn we een bloeiende Belgische KMO met een 25-tal medewerkers die een klantenbestand opgebouwd heeft in heel Europa. We verdelen GYMP in meer dan 400 boetieks en speciaalzaken. Met hen willen we een sterk partnership uitbouwen. GYMP is een bedrijf met een gezicht, op mensenmaat. Via de B2B-webshop heeft U toegang tot het volledige GYMP-aanbod.

Zo kunnen we een veel dieper en breder assortiment voor u toegankelijk maken en verhogen we uw verkoopkansen zonder hogere aankoopinvesteringen van uw kant.

team

GYMP is een echt Belgisch merk, met een stevige traditie in know-how, design en vakkennis.
Onze Belgische medewerkers kiezen de materialen, ontwerpen de modellen, maken de patronen, de prototypes en de collectiestukken, in ons eigen atelier in Desselgem.Op die manier houden wij heel het maakproces van onze kleding zelf in de hand en garanderen wij continuïteit in design, pasvorm en kwaliteit.

team

We gebruiken enkel materialen die beantwoorden aan alle Europese milieu- en veiligheidsnormen en we kiezen bewust voor hoogwaardige stoffen, bij voorkeur van natuurlijke vezels, vooral voor onze babykleding. GYMP is comfortabel, mooi en goedgemaakt, en blijft mooi ! We produceren de GYMP collecties in Tunesië, In onze eigen fabriek en met productie partners die wij persoonlijk kennen.
We besteden aandacht aan het welzijn en de veiligheid van de mensen die onze kleding maken.GYMP wordt 100% gegarandeerd geproduceerd zonder kinderarbeid of enige andere vorm van uitbuiting.Op die manier bouwen we elke dag aan GYMP, uw merk van vertrouwen.

  • Gratis verzending vanaf 75 EUR (BE/NL/DE/LU)

  • + 50 jaar ervaring in kinderkledij

  • Ik koop Belgisch

  • Made for gorgeous young misters and princesses

close menu