🛒 Gratis verzending vanaf 50 EUR (BE/NL/DE) 👑 +50 jaar vakmanschap in kwalitatieve, elegante baby- & kinderkleding 🇧🇪 Belgisch merk

Top 10 feestelijke outfits

Geplaatst door Lena Bruggeman op

Feestjes en speciale momenten verdienen de allermooiste kleding voor je kleintjes, zodat ze echt kunnen schitteren. Of het nu een verjaardag, communie of een gezellig familiefeestje is, we hebben dé perfecte outfits voor je kind uitgekozen en samengesteld!

1. Gouden jurk: schitter als een ware Princess!

Laat je kleine meid stralen als een echte Princess met deze schitterende jurk. De kwalitatieve stof en glinsterende details maken elk feestje extra speciaal. Ook beschikbaar in het oud roze.

2. Feestelijke romper voor de mini-Mister: eerste feestje in stijl!

Het eerste feestje van jouw mini-Mister verdient een speciale outfit! Combineer deze romper met een bijpassend broekje voor een onvergetelijke look.

3. Bloemenpracht: klaar om de lente te vieren!

Breng de lente naar elk feest met deze elegante jurk met bloemenapplicatie op de taille. Perfect voor de suite van een huwelijk, communie, vormsel of lentefeest!

 

4. Charmant kruippakje: chic én comfortabel!

Voor de kleine Misters hebben we charmante pakjes die zowel chic als comfortabel zijn, perfect voor elke feestelijke gelegenheid.

 

5. White Princess: betoverende elegantie in wit!

Laat je Princess stralen in dit betoverende witte kruippakje. Met een elegant strikje als finishing touch en een schattig zonnehoedje als accessoire is ze helemaal klaar voor het feest! Een tijdloze en klassieke keuze!

6. Charmant kostuum voor echte Misters: stijlvolle gentlemen in de maak!

Een compleet kostuum met hemdje, kostuumbroek, gilet en strik. Ideaal voor bijzondere gelegenheden waar ze zich als kleine gentlemen kunnen presenteren.

7. Pink Princess: roze ruffles voor de Princess!

Voor de Princess die dol is op roze: een jurkje met vichyruitjes en speelse ruffles.

8. Hip, driedelig kostuum: feest in stijl met een driedelige outfit!

Heeft jouw Mister iets bijzonder te vieren? Maak zijn dag extra speciaal met deze prachtige driedelige outfit!

9. Schattige bloemenjurkjes: madeliefjes voor elke gelegenheid!

Breng een vleugje schattigheid naar elk feest met deze lieve jurkjes. De bloemenprints maken de outfit perfect voor elk lente- en zomerfeestje. Laat je kleine rondspringen en dansen terwijl ze straalt in één va deze charmante jurkjes!

10. Giraffenhemd: out-of-Africalook voor de kleine globetrotter!

Voor de kleine avonturier die van dieren houdt! Vervolledig de look van dit chique kostuum met een hip giraffenhemd, gilet, broek en strikje. Een speelse keuze voor speciale gelegenheden waarbij jouw kleintje zich helemaal in zijn element kan voelen!


Ouder artikel Recenter artikel

close menu