🛒 Livraison gratuite à partir de 50 EUR (BE/NL/DE) 👑 Plus de 50 ans de savoir-faire dans des vêtements pour bébés et enfants élégants et de haute qualité 🇧🇪 Marque belge

Welkom instamom (to be)!

team

We selecteerden enkele toffe Instagramprofielen van mama’s en kids die wij volledig in onze GYMP filosofie zien passen. En daar ben jij één van! Supertof dat jij en jouw mini mister of prinsesje ambassadeurs willen worden van ons merk! Om onze samenwerking vlot te laten verlopen creëerden wij deze pagina met enkele richtlijnen, tips en heel wat voorbeelden van leuk beeldmateriaal. Get inspired!

team

Als ambassadeur van ons merk, vinden wij het belangrijk dat je ons verhaal kent. Bij GYMP vind je het eerste rompertje, een feestelijke doopoutfit, stoere speelkledij,… Wij laten jouw kind elke dag opnieuw stralen in een mooie, comfortabele outfit. In onze kleertjes zal jouw kleine Mister of Prinses de wereld in stijl kunnen ontdekken. Want als Belgisch familiebedrijf is GYMP almeer dan vijftig jaar dé referentie voor tijdloze en kwalitatieve kinderkleding. Drie generaties vakmanschap en liefde, dat voel
je in elk kledingstuk!

team

Door met jou samen te werken willen wij vooral leuk beeldmateriaal verzamelen waarmee wij onze collectie in de kijker kunnen zetten op onze online kanalen. Wij stellen voor om als volgt te werk te gaan:

1. Je krijgt van ons een unieke kortingscode t.w.v. €100 waarmee je een outfit kan aankopen op onze webshop. Het is voor ons belangrijk dat jouw kindje op het beeldmateriaal enkel GYMP kledij draagt. Stel dus zeker een volledige outfit samen.

2. De geselecteerde outfit wordt verzonden naar jullie thuisadres. 

team

3. Je ontvangt een gepersonaliseerde code ter waarde van 10% korting die je kan delen met jouw volgers.

4. Binnen 3 weken na het ontvangen van de outfit, zien wij graag een leuke post en story verschijnen op jouw sociale media. Hierin communiceer je de kortingscode voor jouw volgers. Je tagt hierbij @gympkids en
gebruikt de hashtag #gorgeousyoungmistersandprincesses

team

5. Je bezorgt het beeldmateriaal aan GYMP zodat wij dit ook op onze social media kunnen plaatsen, natuurlijk mits het taggen van jouw profiel.

6. De kortingscode die je deelt met je volgers is één maand geldig. Na afloop brengen wij je op de hoogte van het aantal verkopen.

  • Livraison gratuite à partir de 50 EUR (BE/NL/DE)

  • + 50 ans d'expérience dans les vêtements pour enfants

  • J'achète Belgique Bruxelles - Flandre - Wallonie

  • Made for gorgeous young misters and princesses

close menu