🛒 Gratis verzending vanaf 50 EUR (BE/NL/DE) 👑 +50 jaar vakmanschap in kwalitatieve, elegante baby- & kinderkleding 🇧🇪 Belgisch merk

GYMP zoekt modellen! (deze actie loopt niet meer)

Wij houden van onze GYMP community. Jouw baby zien stralen in een outfit van ons merk, dat zien we het liefst! Daarom krijg je nu de kans om een outfit uit onze wintercollectie voor ’23 - ’24 te winnen.

Hoe maak je kans?

Heeft jouw mister of prinses op dit moment maatje 62 (59 - 65 cm)? Stuur dan voor woensdag 21 juni 2023 een recente foto naar marketing@gymp.be. Een team van experten selecteert dan enkele modelletjes die een outfit uit de nieuwe collectie thuis mogen ontvangen. Helemaal gratis. In ruil bezorg jij ons enkele leuke foto’s van je kleine spruit in de ontvangen GYMP outfit.

Worden één of meerdere foto's van jouw mister of prinses door ons gebruikt op onze website of onze sociale media kanalen? Dan ontvang je éénmalig een waardebon van €100 die vrij te besteden is op onze webshop.

Algemene voorwaarden

Enkel personen met hun hoofdverblijfplaats in Vlaanderen of Nederland kunnen zich kandidaat stellen.

Zodra akkoord gegeven wordt voor het opsturen van een outfit uit onze wintercollectie moeten de vooropgestelde voorwaarden nageleefd worden. Deze voorwaarden omvatten het bezorgen van minstens 4 foto’s van jouw kindje in de GYMP outfit die je gratis ontving. Op deze beelden mogen geen andere merken zichtbaar zijn, de focus moet duidelijk op GYMP liggen. Het gevraagde beeldmateriaal moet binnen 14 dagen na ontvangst van de kleding bezorgd worden aan marketing@gymp.be*. Verder wordt ook automatisch akkoord gegeven voor het bewerken en verspreiden van de aangeleverde beelden in onze online campagnes (advertenties via Google, Bing en Meta) en via onze kanalen (Instagram, Facebook, website, e-mail).

*Het bezorgen van de foto's is geen garantie dat deze door ons gebruikt zullen worden, en dus ook geen garantie op de éénmalige waardebon van €100.

Neem gerust contact op met marketing@gymp.be bij vragen.

 

Pagina laatst bijgewerkt op woensdag 5 juli 2023.

close menu